Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Львові відбудеться форум про інституції, програми та партнерство з ЄС

Громади України запрошують на форум євроінтеграції «Європейська інтеграція для громад в Україні», який відбудеться 30-31 жовтня у Львові. Він стане платформою для обговорення можливостей та викликів, з якими стикаються міста та регіони України на шляху до ЄС. Про це повідомляє ЛМР.
Фото ілюстративне

Участь у форумі безкоштовна за попередньою реєстрацією за посиланням

Учасники матимуть можливість дізнатися про співпрацю з інституціями ЄС, участь у міжнародних програмах, партнерство з європейськими містами та про розвиток потенціалу громад. Зокрема зрозуміють, як працюють інституції ЄС, як подати заявки на міжнародні програми, як сприяти співпраці та налагодженню контактів між громадами України та ЄС, а також, як створити платформу для навчання, обміну досвідом, передовими практиками між представниками громад України та європейськими містами.

Серед спікерів будуть присутні представники муніципалітетів Польщі (Люблін, Жешув та Краків), Бельгії (Мехелен) та Угорщини (Будапешт), а також представники програм Європейського Союзу (Interreg Next та Interreg Europe) та міжнародних організацій (Рада Європи, ЮНІСЕФ).

В межах форуму також відбудуться навчальні візити на локації міста Львова, які впроваджують успішні європейські практики: реабілітаційний центр UNBROKEN, індустріальний парк тощо. 

Участь у форумі безкоштовна за попередньою реєстрацією за посиланням.

У разі виникнення додаткових питань звертайтесь: [email protected] 

Форум організовано у співпраці ЛКП «Львівське бюро євроінтеграції» та управлінням зовнішніх зв’язків та промоції міста Львівської міської ради за підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках спільної ініціативи «Європейське Відродження України». Матеріал представляє позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Європейського Союзу чи Міжнародного фонду «Відродження».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ