Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

24 квітня відбудеться форум Варшава–Київ. Зменшення хімічної загрози

24 квітня у Варшаві відбудеться Міжнародний форум Варшава–Київ, присвячений питанню хімічної загрози. Як повідомлено, головна тема зустрічі – «розвиток співпраці з метою обмеження хімічної загрози, поширення ідеї хімічної безпеки та співпраці добровольчих пожежних бригад». Метою є розвиток співпраці з українськими партнерами у сфері зміцнення хімічної та екологічної безпеки в Україні.

Зокрема, йдеться про збільшення безпеки виробництва та обороту хімікаліями і прищеплення в Україні євросоюзних стандартів у цій галузі, повідомляє Польське радіо.

Організатором форуму є польський Головний інспекторат охорони навколишнього середовища, Міжнародний центр хімічної безпеки у Варшаві (ICCSS), Український союз пожежної та техногенної безпеки та Бюро ОБСЄ в Києві. Зустріч має бути продовженням першого світового саміту хімічної безпеки Chemss2016, що відбувся в квітні минулого року.

У форумі мають взяти участь українські партнери – представники парламенту та урядових установ, представники польських установ та делегати держав, які активно підтримують розвиток хімічної безпеки в Україні. Організатори також розраховують, що форум дпмоможе налагодити польсько-українське партнерство у сфері розвитку добровольчих пожежних команд в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ