Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

25 Дніпропетровська десантна бригада виконала програму стрибків з парашутом

Десантники 25 Окремої Повітрянодесантної Дніпропетровської Бригади завершили виконувати програму стрибків з парашутом. Про це повідомили 25 жовтня у Прес-службі 25 Окремої Повітрянодесантної Дніпропетровської Бригади Командування Десантно-штурмових військ Збройних Сил України.

Протягом тижня десантники здійснювали стрибки з висоти 600 метрів з вертольоту Мі-8. Також серед військовослужбовців було понад 100 осіб, які вперше у своєму житті, після тривалої підготовки на повітрянодесантному комплексі частини, ступили у відкриту рампу повітряного судна та відчули смак неба на висоті 800 метрів.

Не залишилися поза увагою і спортивна команда частини. Спортсмени-парашутисти вдосконалювали свої навички на висоті 3000 метрів, виконуючи різноманітні фігури та вправи під час вільного падіння до розкриття куполу.

Заворожувало погляд і приземлення парашутистів, які з неабиякою точністю, один за одним спрямовували свої спортивні парашути на визначений квадрат приземлення.

"Десантування особового складу пройшло на високому рівні. Усі військовослужбовці добре пройшли наземну підготовку, склали іспит, а найголовніше — показали отримані знання на практиці", — зазначив начальник повітрянодесантної служби підполковник Михайло Фомін.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ