Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

25 і 26 червня проходитиме тестова реєстрація електронних кабінетів вступників

Упродовж двох днів, з 25 до 26 червня, на сайті МОН України проходитиме тестування електронних кабінетів, - інформує прес-служба МОН.

Кожен охочий зможе потренуватися створювати кабінет та подавати через нього заяви до вишів. Тестування системи проходитиме з 11:00 до 17:00.

Як і торік, тестова реєстрація електронних кабінетів проводиться з метою перевірки роботи системи ЄДЕБО в умовах пікового навантаження та завершення її останніх налаштувань. Крім того, у такий спосіб вступники зможуть потренуватися у роботі з кабінетом, ознайомитися з його інтерфейсом, заповнити інформацію у відповідних полях, а також спробувати подати тестові заяви до закладів.

Для участі у реєстрації тестового кабінету учасник має:

 25-26 червня з 11:00 до 17:00 зайти на сайт

  • На головній сторінці сайту перейти за посиланням “Генерація даних для тестування”.

  • На сторінці генерації даних ознайомитись з покроковою інструкцією та виконати її.

Важливо, що після завершення тестового періоду всі кабінети будуть видалені з системи, тобто їхнє подальше використання вступниками буде неможливим.

Реєструвати ж реальні кабінети можна буде вже з 1 липня. Подати через них заяви – з 10 до 16 липня для тих, хто вступає на основі співбесіди або вступних іспитів, до 22 липня –  для тих, хто вступає на основі сертифікатів ЗНО або творчих конкурсів.

Нагадаємо, що раніше на сайті МОН було розміщено текстову та відеоінструкцію щодо роботи з електронним кабінетом.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ