Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

28 березня у «Львівській політехніці» пройдуть Дні Латвії

28 березня в Національному університеті «Львівська політехніка» пройдуть Дні Латвії. Про це повідомили в Почесному консульстві Латвійської Республіки у Львові.

Отже, цього дня заплановані численні заходи, а саме відкриття виставки «Розповідь про Ригу довжиною в 100 років», відкрита лекція-дискусія професора Ерікса Єкабсонса на тему «Війна за незалежність Латвії 1918-1920 рр. та зв’язки з Українською Народною Республікою». 

Участь у заходах візьмуть Надзвичайний та Повноважний Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс, Почесний консул Латвійської Республіки у м. Львові Володимир Гарцула, представники місцевої влади та іноземних дипломатичних установ, народні депутати, науковці та студенство.

До того ж 28 березня заплановано проведення круглого столу, в ході якого буде представлено дослідження Інституту зовнішньої політики Латвії «Оцінка двосторонніх зв’язків між Латвією та Україною». Вищесказані заходи приурочені до 100-річчя Латвійської Республіки та 25-ліття встановлення дипломатичних відносин між Україною та Латвійською Республікою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ