Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

29 депутатів Одеської міськради мають російське громадянство, - Боровик

29 депутатів міськради, зокрема мер Одеси Труханов, є громадянами Російської Федерації.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це заявив в. о. заступника голови Одеської обладміністрації Саша Боровик на своїй сторінці у Facebook.

"За інформацією, переданою мені конфіденційно патріотично налаштованим офіцером СБУ, службою безпеки оперативним шляхом встановлено, що в Одеській міській раді 29 депутатів, зокрема мер міста, є громадянами Російської Федерації. За словами офіцера, СБУ також було відомо, що в міськраді минулого скликання було 23 депутати, які мають російські паспорти. Я закликаю СБУ офіційно підтвердити або спростувати цю інформацію. Я також закликаю СБУ провести розслідування щодо звинувачень, висунутих під час журналістського розслідування Дмитра Гнапа, зокрема й про наявність російського громадянства в пана Труханова. Я прошу незалежну пресу продовжувати свої розслідування Одеської міської влади", - розповів він.

"У контексті російської агресії проти країни присутність російських громадян в органах управління одного з найбільших і стратегічно важливих міст країни мала б серйозну загрозу національній безпеці. Тому я вважаю, що президент Петро Порошенко повинен взяти цю ситуацію під свій контроль і доручити СБУ розібратися з цією інформацією та опублікувати результати перевірки", - додав Боровик.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ