Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

2 квітня відбудеться нагородження кращого спортсмена лютого Станіслава Горуни

Голова відділення НОК України у Львівській області Юрій Турянський нагородить кращого спортсмена Львівщини у лютому каратиста Станіслава Горуну.
Урочиста церемонія нагородження відбудеться у понеділок, 2 квітня, у ресторані «Антрекот» (вул. Кульпарківська, 226 а, ТРЦ «Вікторія Гарденс», 1 поверх). Початок нагородження – 12:00. Окрім Станіслава Горуни буде також нагороджений його тренер Антон Нікулін.
Традиційне щомісячне голосування членів колегії управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації та членів виконкому відділення НОК України у Львівській області визначило найкращим спортсменом Львівщини за підсумками лютого 2018 року майстра спорту України міжнародного класу, одного з кращих каратистів світового рівня Станіслава Горуну.
Цим почесним званням представник армійського спорту Львівщини та обласної школи вищої спортивної майстерності Станіслав Горуна вшанований за перемогу на дебютному етапі міжнародного рейтингового турніру з карате «Karate 1 – Series A» у м. Гвадалахара, Іспанія (9-11.02) та третє місце у представницьких змаганнях PremierLeaguaKarate (м. Дубаї, ОАЕ, 17.02) у ваговій категорії 76 кг.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ