Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я  |  Кримінал

2 листопада в Тернополі продовжиться розгляд апеляції "доктора Пі"

2 листопада в Тернопільському апеляційному суді продовжиться розгляд апеляції Андрія Слюсарчука, більш відомого як "доктор Пі", на рішення Сихівського суду м.Львова яким його було визнано винним у п’яти випадках незаконної лікарської діяльності, двох вбивствах з необережності, шахрайстві, підробленні документів та засуджено до восьми років ув’язнення.

У місцях позбавлення волі «доктор Пі» провів чотири роки і сім місяців. Влітку минулого року він вийшов на волю за так званим «законом Савченко», згідно з яким день у слідчому ізоляторі, де він провів більше двох років, зарахували як два у в’язниці. Тому вважається, що Слюсарчук відсидів майже сім років, решту терміну відбуває в умовно-достроковому звільненні. Нині псевдолікар вимагає в апеляційному суді зняти усі обвинувачення і планує… продовжувати свою діяльність.

Розгляд справи №: 464/2026/13-к розпочався ще 16.11.2016, але за цей час справа не просунулась ані на крок. Причина – мало не кожного засідання хтось вносить клопотання. Сам обвинувачений на судових засіданнях не присутній – його інтереси представляють захисники, яких у «Доктора Пі» щонайменше троє.

На перші засідання приїжджали потерпіли, та експерти які готові були свідчити, проте засідання щораз переносили через внесенні клопотання.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ