Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні у Львові відбудеться апеляційний розгляд у кримінальному провадженні доктора Пі

Сьогодні, 7 липня, о 14:30 у Апеляційному суді Львівської області відбудеться апеляційний розгляд у кримінальному провадженні Андрія Слюсарчука, відомого як доктора Пі.

23 червня 2016 р. Апеляційним судом Львівської області була винесена ухвала про закінчення підготовки та призначення апеляційного розгляду у кримінальному провадженні  Андрія Слюсарчука на вирок Сихівського районного суду м. Львова. 

Цією ж ухвалою Апеляційний суд Львівської області з метою недопущення порушень строків тримання під вартою прийняв рішення про зміну запобіжного заходу із тримання під вартою на особисте зобов’язання. Цього ж дня Слюсарчук А.Т. покинув Львівське СІЗО.

Нагадаємо, доктора Пі заарештували 14 листопада 2011 року за звинуваченням у підробленні документів і шахрайстві. 16 листопада 2011 Галицький районний суд Львова обрав для Андрія Слюсарчука запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на час слідства. 

14 лютого 2014 року вироком Сихівського районного  суду  м. Львова  Слюсарчук Андрій Тихонович  було визнано винним та засуджено за  ч. 1 ст. 119, ст. 138, ч. 2 ст. 190, ч. 3 ст. 190, ч. 4 ст. 358, ст. 70, 72 КК України на 8 років позбавлення волі. 

Останній не погодилися з вироком суду та подав до Апеляційного суду Львівської області апеляційну скаргу.

8 квітня 2015 р. колегія суддів Апеляційного суду Львівської області залишила вирок суду першої інстанції без змін.

Слюсарчук А.Т. був відправлений відбувати покарання у Полицьку виправну колонію в Рівненській області.

Засуджений звернувся до Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних та кримінальних справ з касаційною скаргою.    24 березня 2016 р. Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних та кримінальних справ ухвалив скасувати ухвалу Апеляційного суду Львівської області та призначити новий розгляд у суді апеляційної інстанції.

Попередньо 28 січня 2016 р. Володимирецький районний суд Рівненської області скоротив Слюсарчуку А.Т. термін ув’язнення, який закінчився 20 червня 2016 р.

        

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ