Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

2 тисячі 215 гральних автоматів функціонує сьогодні у Львові

2 тисячі 215 гральних автоматів функціонує сьогодні у Львові — повідомив сьогодні, 7 вересня, на сесії Львівської міської ради заступник міського голови з питань економіки Віктор Башук. Ще на початку літа цього року, за його словами, коли, нагадаємо, була прийнята ухвала міськради про впорядкування об’єктів грального бізнесу у Львові, в нашому місті функціонувало 2 тисячі 589 «одноруких бандитів».
 Упродовж червня-серпня влада Львова провела 1 тис. 198 перевірок об’єктів грального бізнесу Львова, в результаті яких близько 500 гральних автоматів було демонтовано. Крім цього, міськрада скерувала на ім’я першого віце-прем’єра Миколи Азарова лист із проханням за грубі порушення скасувати ліцензію 14 об’єктам грального бізнесу.

 Як зазначив Віктор Башук, 60-70% грального бізнесу Львова контролює фірма «Роял-ЛТД». 
 Щоправда, Андрій Садовий залишився незадоволеним результатами боротьби з «однорукими бандитами» у Львові і наголосив, що близько 80% об’єктів грального бізнесу міста функціонують із численними порушеннями і їх можна закрити, було б лише бажання чиновників.
 На наступній сесії Львівської міськради, яка відбуватиметься через два тижні, міський голова знову хоче заслухати інформацію про ліквідацію несанкціонованих об’єктів грального бізнесу у Львові. На сьогодні ж, за його словами,  найкраща ситуація в Галицькому районі Львова, де ліквідовано всі «однорукі бандити» в МАФах, закладах громадського харчування та ринках. Натомість в інших районах з несанкціонованими гральними автоматами, за його словами, ще не розібралися.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ