Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

30-31 березня гандбольна «Галичанка» прийматиме у Львові київський «Спартак»

Цей тур Суперліги стане найгарячішим, адже після нього визначаться три кращі команди, які продовжать боротьбу за медалі.

30-31 березня, найближчої п’ятниці та суботи відповідно,  львівська «Галичанка» в межах десятого туру чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги сезону 2017/2018 рр. прийматиме на домашньому майданчику київський «Спартак».

Матчі  проходитимуть у спорткомплексі ЛНУ ім. І. Франка (вул. М.Черемшини, 31). Початок матчів: 30 березня (п’ятниця) о 17:30, 31 березня (субота)  – об 11:30. Вхід – вільний.

Десятий тур чемпіонату України мав відбутися 9-10 березня, однак відтермінувався у зв’язку з підготовкою збірних України – дорослої та молодіжної до відбіркових матчів чемпіонатів Європи та світу. Нагадаємо, що троє гандболісток львівської «Галичанки» (Наталія Савчин, Наталія Воловник, Ірина Стельмах) змагаються у лавах жіночої збірної  за квиток на Євро-2018. До слова, «Галичанка» – єдиний клуб української Суперліги, гравчинь якого відібрали для участі у кваліфікаційних іграх чемпіонату Європи, решта збірниць – легіонерки.  Ще п’ятеро дівчат із “Галичанки” – Мар’яна Маркевич, Тетяна Поляк, Вікторія Салтанюк, Юлія Головко і Тетяна Череп проходили підготовку з молодіжною збірною України та є претендентками на участь у кваліфікації чемпіонату світу U-20.

У ті самі терміни, коли «галичанки» суперничатимуть з киянками,  свої матчі в Херсоні зіграють «Дніпрянка» і «Реал», а у Тернополі –  «Економунівер» і «Карпати».

Нагадаємо, що після дев’яти попередніх турів одноосібним лідером у турнірній таблиці є «Галичанка» :

Турнірне становище команд після 9 турів (18-ть матчів):

«Галичанка» (Львів) – 34 очки

«Карпати» (Ужгород) – 25

«Дніпрянка» (Херсон) – 20

«Реал» (Миколаїв) – 19

«Спартак» (Київ) – 10

«Економ-Університет» (Тернопіль) – 0.

Ігри десятого туру завершать перший етап чемпіонату України.  Надалі команди будуть поділені на дві групи. У тріо «Б» потраплять команди, які посіли 4-6 місця після першого етапу. У групі «А» опиниться перша трійка, яка й розіграє медалі національної першості.

Відтак найзавзятіше протистояння в 10 турі очікується між «Дніпрянкою» та «Реалом», яких в турнірній таблиці розділяє тільки одне очко. І саме за результатами  ігор 10 туру якась з цих команд пройде в групу А і разом з «Галичанкою» та «Карпатами» продовжить боротьбу за медалі.

ГК «Галичанка»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ