Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

30 квітня на Волині відбудеться п'ятий відкритий аукціон з продажу бурштину

П'ятий відкритий аукціон з продажу бурштину відбудеться 30 квітня. Про це повідомили 23 квітня Гал-інфо у пресслужбі Волинської облради.
Фото Волинська обласна рада

Повідомлення про це розміщене на офіційному сайті комунального підприємства "Волиньприродресурс" Волинської обласної ради".

Проведення п'ятого відкритого аукціону (публічних торгів) заплановане на п'ятницю 30 квітня 2021 року. Розпочнеться аукціон о 14:00 за адресою Україна, Волинська область, місто Луцьк, Київський майдан, 9 у сесійній залі Волинської обласної ради.

КП "Волиньприродресурс" інформує, що для участі в аукціоні необхідно обов'язково пройти реєстрацію, а також зазначити кількість, фракцію та групу якості, яка зацікавила для організації лоту. Компанії або особи, які не пройшли процедуру реєстрації на сайті до участі в аукціоні допущені не будуть. Проведення аукціону транслюватиметься у прямому ефірі на офіційному сайті КП "Волоньприродресурс" з можливістю дистанційної участі у торгах для зареєстрованих учасників.
 
!!! ДО УВАГИ представників ЗМІ !!!

Якщо ви маєте намір висвітлювати проведення аукціону (публічних торгів) з продажу бурштину, безпосередньо перебуваючи на місці події, просимо повідомити про це до 12.00 години 30 квітня 2021 року.

Контактна особа: Анна Бліннікова моб. тел. 0661324750
Електронна пошта: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ