Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

38 320 доз вакцини "CoronaVac" уже прибуло на Львівщину

На Львівщину прибула чергова партія вакцини "Coronavac", в кількості 38 320 доз. Про це повідомили 17 червня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.
Фото Львівська ОДА

Як зазначив регіональний координатор з питань вакцинації проти коронавірусної інфекції у Львівській області Олег Когут, цією вакциною продовжать максимально щеплювати осіб в новостворених центрах вакцинації. В пріоритеті залишаються особи зі списку очікування додатку "Дія", але усі, хто бажає провакцинуватися, можуть зробити це в порядку живої черги. Також розглядається розширення локацій центрів вакцинації вже з наступного тижня.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у зв’язку з державними святами, графік роботи центрів вакцинації населення на ці вихідні змінюється. Відтак, у Львівській області буде функціонувати 6 центрів: у Львові, Дрогобичі, Трускавці, Стрию, Червонограді та Новояворівську.

Нагадуємо, що 1 червня 2021 року Всесвітня організація охорони здоров'я схвалила вакцину "CoronaVac" виробництва "Sinovac Biotech" для екстреного застосування. Вакцина відповідає міжнародним стандартам безпечності, ефективності та якості. 

"CoronaVac" - це інактивована вакцина, яка містить у своєму складі неактивний, “вбитий” вірус. Організм реагує на нього та виробляє імунітет. Вакцина "CoronaVac" випускається в однодозних флаконах. Температура зберігання вакцини +2 - +8, препарат не вимагає особливих умов холодового ланцюга.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ