Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

4-5 лютого Платіні проінспектує Донецьк, Харків та Львів

Президент УЄФА Мішель Платіні під час візиту в Україну не буде відвідувати Київ. Про це стало відомо під час брифінгу директора турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіяна Лубківського у Києві, інформує "Чемпіон".

"Візит Мішеля Платіні в Україну відбудеться 4-5 лютого. Це буде візит вищого керівництва УЄФА, до складу делегації входитимуть ключові особи зі Спілки європейських футбольних асоціацій. Цей захід здійснюється в контексті рішення виконкому УЄФА від 11 грудня 2009 року щодо приймаючих міст. Мета візиту - огляд будівельних майданчиків трьох аеропортів та стадіонів", - сказав він.

Лубківський також наголосив, що Платіні відвідає Донецьк, Харків та Львів. "Зокрема огляду будмайданчиків, з керівництвом цих міст буде обговорено хід реалізації проектів, які здійснюються в містах. Відбудеться презентація кожного з названих міст, будуть оглянуті і стадіони, і аеропорти, які перебувають у стадії будівництва чи реконструкції", - додав голова оргкомітету.

За словами керівника турніру, за підсумками візиту у кожному місті відбудеться прес-конференція за участі президента УЄФА Мішеля Платіні, мерів міст, президента ФФУ Григорія Суркіса, віце-прем'єра Івана Васюника та інших осіб.

На думку Лубківського, не потрібно шукати додаткового підтексту у тому факті, що Платіні не відвідає Київ. "Так спланований графік УЄФА, у Києві Мішель Платіні перебував декілька разів. Він, на жаль, не мав можливості ознайомитися з іншими містами, саме тому увага буде прикута до трьох міст: Донецьк, Харків та Львів", - підсумував керівник Євро-2012 в Україні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ