Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

5 причин закохатися в новий Айфон 16 Про Макс

У преміальний смартфон з крутим дизайном і потужним «залізом» неможливо не закохатися. Якщо це новий 16 Айфон Про Макс, почуття, найімовірніше, будуть взаємними. Потужний гігант безшовно інтегрується з іншими гаджетами екосистеми та беззаперечно дослухається до команд власника.

Безмежний екран

Екран флагманського Айфона оточений рекордно вузькими рамками. Вони непомітні, тому корисного простору стало більше, а можливості відображення знову виросли. Досягається ідеальний ефект занурення під час перегляду мультимедійного контенту та проходження ігор. Новий розмір гарантує незабутні враження від експлуатації.

Ключові характеристики передового Super Retina XDR:

  • Діагональ 6,9 дюйма. Водночас зберігається невелика ширина — всього на 1 міліметр більша, ніж у 15 Про Макс.
  • Динамічний острівець. Налаштовуваний компонент для спрощеної взаємодії з інтерфейсом.
  • Адаптивна частота. Максимум — 120 Герц, а мінімум — всього 1 Герц.
  • Налаштовувана яскравість. У діапазоні від 1 до 2000 ніт.

Потужний процесор

Чип — найкращий за історію смартфонів Епл. Він працює набагато швидше, ніж попередник. Для цього використовує менше енергії, відповідно, забезпечується краща автономність.

Ключові фішки Apple A18 Pro — менший розмір транзисторів, більш ефективні механізми машинного навчання, підвищена пропускна здатність системної пам’яті. Графіка — також безкомпромісна. Шестиядерна з прискореною технологією трасування променів та додатковими інструментами обробки зображення.

Вдосконалений внутрішній дизайн

Зовнішній вигляд важливий, але набагато важливіше те, що ховається під корпусом. У Айфона 16 Про покращений внутрішній дизайн:

  1. Літій-іонний акумулятор більшого розміру з вищою енергомісткістю,
  2. теплова підструктура з повністю переробленого алюмінію,
  3. «охолоджувальне» графітове напилення підкладки.

Задня панель також бере участь в охолодженні. Вона додатково розсіює тепло, тому навіть під час тривалих ігрових сесій процесор не закипає.

Штучний інтелект

Нове покоління Айфонів — розумніше за всі попередні. Впроваджено штучний інтелект Apple Intelligence, який допомагає в роботі, творчості та комунікації. З кожним наступним оновленням операційки він буде вдосконалюватися та отримуватиме футуристичні функції.

З конфіденційністю — жодних проблем. Новаторський захист дає штучному інтелекту змогу аналізувати звички та уподобання користувача без збирання особистої інформації.

Новий рівень керування камерою

На бічній грані під кнопкою блокування з’явилася ще одна додаткова клавіша. Вона називається Camera Control і реагує на свайпи, короткі та довгі натискання, легенькі «тапи». Працює у вертикальному і в горизонтальному режимі фільмування. Першочергове призначення — швидкий доступ до фото і відеоінструментів. Другорядний нюанс — комфортний захват смартфона для кращої роботи з композиціями.

З 16 Pro Max не доводиться погоджуватися на компроміси. Попри помірні оновлення порівняно з попередником, смартфон задає високу планку для наступних поколінь.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ