Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

6 млн грн – на промоцію та міжнародний розвиток для Львівщини

У 2017 році на фінансування основних заходів департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації скерують 6 млн грн. Таке рішення ухвалили сьогодні, 31 січня, під час сесії Львівської облради. Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

За словами директора департаменту Поліни Лі, це дозволить приділити більше уваги промоції регіону та розвитку міжрегіонального та транскордонного співробітництва.

Із визначеної суми на співфінансування проектів МТД та розробку проектно-кошторисної документації для потенційних проектів МТД передбачили 4 млн 420 тис грн, що дозволить залучити більше міжнародних донорських коштів в область. На реалізацію інших заходів департаменту відповідно скерують – 1 млн 580 тис грн.

Серед найцікавіших заходів 2017 року – європейські дні добросусідства, дні Європи, промоційні заходи Львівщини. "Уже знімається ролик про інвестиційну привабливість Львівщини, у планах – туристичний та загальний проморолики, - розповіла Поліна Лі. - Працюватимемо над розробкою бренду і гасла області, братимемо участь у міжнародних виставках, співпрацюватимемо з міжнародними авіалініями".

Загалом на промоцію передбачається спрямувати близько 500 тис грн.

Слід зазначити, що внесення змін до Регіональної програми з міжнародного та транскордонного співробітництва, європейської інтеграції на 2015-2018 роки зумовлено оптимізацією діяльності та реальними потребами департаменту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ