Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

7-9 грудня 2006 року відбудеться конференція „Лісовий сектор економіки України в третьому тисячолітті”

7-9 грудня 2006 року  в приміщенні конференц-залу Національного лісотехнічного університету України відбудеться конференція „Лісовий сектор економіки України в третьому тисячолітті”. Про це “Гал-info” повідомила менеджер конференції Віта Лукасевич.
  Конференцію організовує Національний лісотехнічний університет України та ТзОВ „Промінфо”. Співорганізаторами конференції є Державний комітет лісового господарства України, департамент легкої, меблевої та деревообробної промисловості Міністерства промислової політики України, Асоціація меблевих, деревообробних підприємств та організацій України „Меблідеревпром”, редакція газети „Деревообробник”.
Основними цілями конференції  є розробка  механізмів пропаганди галузі як пріоритетної для економіки України, вироблення  стратегії розвитку галузі в державі, а також  написати звернення від учасників Конференції у формі Резолюції для подання в органи влади.
 Робота конференції спланована таким чином, щоб у форматі секцій та круглих столів всі учасники мали змогу обговорити актуальні галузеві питання. На конференції паралельно будуть працювати чотири тематичні секції.
Зокрема, на секції  лісового  господарства роз’яснюватимуть положення нового лісового кодексу, розглядатимуть проблеми  збільшення лісистості України  та формування прозорого ринку деревини.На секції  деревообробної  промисловості формуватимуть стратегію розвитку лісопильних підприємств, а також  розглядатимуть виробництво плитних матеріалів як ресурсну базу розвитку меблевої промисловості. На секції виробництва меблів висвітлюватимуть найновіші тенденції технологій виробництва меблів і розглядатимуть експортний потенціал меблевої промисловості. На секції розвитку інфраструктури лісопромислового комплексу України обговорюватимуть створення єдиного термінологічного апарату галузі, а також поглиблення зв’язку виробництва, науки, освіти в світлі Болонського процесу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ