Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

7 iPhone намагалися ввезти контрабандою через "Краковець"

Аби приховано перевезти через кордон цигарки українець сховав їх у спальний мішок, - прес-служба Мостиського прикордонного загону.

Впродовж вихідних днів прикордонники Мостиського загону попередили декілька випадків переміщення контрабанди в пунктах пропуску через державний кордон. В пункті пропуску «Шегині» службовий собака прикордонників, спеціально натренований на пошук тютюнових виробів, у мікроавтобусі іноземної реєстрації знайшов цигарки, сховані серед особистих речей у спальному мішку. Всього в такий спосіб 40-річний мешканець Чернівецької області спробував перевезти майже тисячу пачок цигарок. Також у цьому пункті пропуску під час прикордонно-митного огляду рейсового автобусу, що в’їжджав в Україну було виявлено 20 упаковок (330 штук) светрів.

1/2

В пункті пропуску «Краковець» під час спільного прикордонно-митного поглибленого огляду рейсового автобусу, що в’їжджав в Україну, правоохоронці виявили 370 кг шкіри в рулонах. Згодом чергову контрабанду було знайдено вже у легковому автомобілі. В автівці нашого співвітчизника, який повертався в Україну, прикордонники знайшли 7 смартфонів марки Apple.

1/3

По всім випадкам подальший розбір проводять працівники митниці ДФС України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ