Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я

7 квітня - День здоров’я

Щороку в країнах, які є членами Всесвітньої організації охорони здоров’я, 7 квітня відзначають День здоров’я. Про це інформує прес-служба ЛОДА.

Дата співпадає з днем заснування організації і є постійною. Темою Всесвітнього дня здоров'я 2020 є підтримка медичних сестер та молодшого медичного персоналу.

Всесвітній день здоров’я покликаний привертати увагу до основних проблем, пов’язаних зі здоров’ям населення. Його головною метою є підвищення обізнаності громадян та представників окремих спільнот про небезпеку різних захворювань, які вважаються найбільш поширеними.

У цей день кожен мешканець нашої планети має пригадати, що здоров’я людини залежить не тільки від зусиль лікарів. Лише розуміння необхідності власними зусиллями підтримувати своє здоров’я, зміна способу життя та повага до навколишнього середовища допоможе спільно подолати навіть найскладніші проблеми.

Цього року Всесвітній день здоров’я відзначається у дуже непростий час для усіх нас. Дякуємо усім медичним працівникам, які борються з пандемією корона вірусу. Бажаємо усім міцного здоров'я та надійного імунітету.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, 7 квітня християни східного обряду святкують Благовіщення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ