Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

7 нових міжнародних авіарейсів з’являться у львівському аеропорту, - Омелян

Із Львівського аеропорту ім. Данила Галицького стартують ще 7 нових рейсів. Про це сьогодні, 13 жовтня, під час робочого візиту на Львівщину розповіли Міністр інфраструктури Володимир Омелян та очільник Львівщини Олег Синютка, - прес-служба Львівської ОДА.

Володимир Омелян зазначив: "Аеропорт Львів тішить здобутками, в нього є дуже цікаві 7 нових напрямків, про які незабаром оголосить його директор Тетяна Романовська спільно з очільником області".

Очільник Львівщини анонсував, що вже з наступного тижня зі Львова стартує авіарейс до італійсного Мілану. Олег Синютка наголосив: "Цього тижня ми повинні перетнути планку в мільйонного пасажира за рік. Зараз для цього є всі підстави".

Що ж до перевізників-лоукостів, то Володимир Омелян додав, що в Україні і, зокрема, у Львівському аеропорту вони таки з'являться, однак не швидше аніж наступного року.

"Я докладу усіх зусиль, щоб лоукостери в Україні були. Реалістично про це говорити, тому що у них теж є свої плани і планування їхніх польотів, наявність парку літаків. Ми можемо говорити про це не раніше другої половини 2018 року. Але вони в Україні точно будуть" – обнадіяв Володимир Омелян.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ