Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Позбавляти дітей віри в перемогу добра ми не маємо права, - Володимир Кожан

«Святий Миколаю, принеси мені багато подарунків, а я обіцяю бути чемним»… Понад сотню дитячих листів такого змісту передано меценату, члену колегії Львівської ОДА Володимиру Кожану. І жоден з них не залишився поза увагою. Про це повідомила прес-служба Володимира Кожана.

«Ми намагалися врахувати побажання кожної дитинки, – каже Володимир Кожан. – До прохань від діток, котрі позбавлені батьківської опіки,  поставилися з особливою увагою».

Отож, щороку підшефні дитячі установи та багатодітні сім’ї Львова та області отримують подарунки від благодійника Володимира Кожана. Це вже стало доброю традицією.

«Святий Миколай має бути прикладом для кожного з нас. Тому стояти осторонь не треба, бо не кожен з батьків має можливість сьогодні придбати ласощі чи подарунки для своїх малят. А що вже говорити про тих діток, котрі перебувають в інтернатах чи сировицях. Позбавляти їх віри у святого Миколая, у перемогу добра ми не маємо права, – продовжує Володимир Кожан.

Більше як тисячу подарунків, серед яких, окрім солодощів, дитячі іграшки та одяг, отримали дитячі установи Львова та районів області. І все це за сприяння Володимира Кожана та його колективу.

«У місті Радехові, де Володимир Дмитрович є Почесним громадянином, його увага та підтримка відчутні завжди, – розповіла міський голова Ніна Загиней. – Ми надзвичайно вдячні цій людині, котра сповнена добра і вміє цим добром поділитися з іншими. Дякуючи пану Кожану, багато дітей Радехова отримали хороші подарунки до Свята Миколая».

У тому, що Миколай від мецената Кожана завітає до її трійні хлопчаків, не сумнівається і Катерина Рой, що мешкає у Львові. «Я навіть не уявляю собі, що пан Володимир може забути про моїх дітей. Відколи народилася трійня, відтоді напередодні свята діти пишуть листи і з нетерпінням чекають на подарунки від Володимира Дмитровича. Моя сім’я не розкошує, підтримка від держави мізерна, тому ми завжди в особі пана Кожана маємо опіку», - наголосила Катерина Рой.

Не забуває Володимир Кожан і про своїх земляків зі села Гути Буського району. Для великих і малих Миколай приходить від колишнього односельчанина щороку.

На фото Катерина Рой і троє її синів. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ