Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

8 фактів незаконного полювання виявили на Львівщині

Державною екологічною інспекцією у Львівській області продовжується проведення заходів державного нагляду (контролю) за дотриманням вимог природоохоронного законодавства при здійсненні полювання на території області. Про це 30 грудня проінформувала пресслужба Держекоінспекції.
Фото ілюстративне

При проведенні рейдової перевірки державними інспекторами було виявлено 8 фактів порушення правил полювання та складено адмінпротоколи за ч.1 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Зокрема, на території мисливських угідь Жидачівської РО УТМР складено два протоколи, на території ПП "Мисливський клуб "Ловець" - шість.

Водночас, під час рейдових перевірок здійснювалось обстеження лісових угідь в межах адміністративної території Журавненської ОТГ на предмет виявлення самовільних рубок новорічних ялинок. Фактів незаконної зрізки чи перевезення новорічних ялинок не виявлено.

Принагідно просимо мисливців не порушувати правил полювання та дотримуватися Закону України "Про мисливське господарство та полювання".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ