Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Абромавичус і Кононенко пройшли перехресний допит

Міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус та депутат "БПП" Ігор Кононенко взяли участь у перехресному допиті у НАБУ. Про це повідомив сам Кононенко.

"Сьогодні відбувся перехресний допит у НАБУ, який раніше переносився через відсутність міністра МЕРТ Айвараса Абромавичуса. Про готовність взяти участь у цьому допиті я неодноразово заявляв раніше. Це дає надію на швидке завершення слідства та з’ясування усіх обставин цієї резонансної справи", - написав він на Facebook.

Як відомо, 3 лютого 2016 року міністр економічного розвитку і торгівлі Абромавичус заявив про рішення подати у відставку через відсутність підтримки та активну протидію проведенню його командою реформ.

Міністр звинуватив народного депутата з фракції "Блок Петра Порошенка" Ігоря Кононенка у блокуванні роботи МЕРТ і чиненні тиску.

На сайті НАБУ 3 лютого з'явилося повідомлення про те, що їхні детективи вже почали перевірку фактів, озвучених Абромавичусом щодо можливого втручання в роботу МЕРТ з боку Кононенка та інших депутатів.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ