Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Адвокат Трампа заявив, що порадив іншим своїм клієнтам cудитись з Коломойським

Особистий адвокат Дональда Трампа Руді Джуліані звинуватив українського бізнесмена Ігоря Коломойського у наклепі щодо двох громадян США. Про це пише Радіо Свобода.

"Американський аналітик описує Коломойського як «супернебезпечного». Відомий олігарх повернувся з тривалого екзилю і одразу почав погрожувати і зводити наклеп на двох американців, Лева Парнаса і Ігоря Фрумана. Вони – мої клієнти, і я порадив їм пред’явити звинувачення», – написав він у Twitter.

Напередодні в інтерв’ю програмі "Схеми" (спільний проект Радіо Свобода тателеканалу «UA:Перший») Ігор Коломойський назвав Парнаса і Фрумана «аферистами». Розмова відбувалася після того, як увечері 16 травня Коломойський повернувся в Україну після більш ніж дворічної відсутності.

"І в найближчому майбутньому, повірте мені, ми цих двох "субчиків" виведемо на світло боже. Щоб вони не думали...Запам’ятайте ці два імені: Лев Парнас і Ігор Фруман. Вони приїжджали до мене в Ізраїль і розповідали, як мені треба із Зеленським спілкуватися. Я сказав – я не маю відношення до Зеленського. Після цього вони зникли – і тут почалися всі ці провокації: щодо Джуліані, оточення, позбутися, ще якоїсь маячні», – сказав тоді Коломойський.

Радіо Свобода

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ