Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Airbnb вводить додаткову комісію для користувачів

Сервіс Airbnb оновлює Умови обслуговування, Умови здійснення платежів, Умови захисту господаря від пошкодження майна, Політику перебронювання та повернення коштів, деякі інші умови та політики (далі «Умови»), а також Політику конфіденційності.
Фото: budgetrip.com.ua

Як повідомили в сервісі бронювання помешкань для подорожей та туристів, вони запроваджують зміни з метою підтримки розвитку бізнесу і нових функцій, а також для надання додаткової корисної інформації про те, як обробляються особисті дані користувачів, і для відповідності оновленим законам і положенням.

Відповідно до змін, коригують збори, щоб вони краще відповідали якості послуг, які надає сервіс.

Зокрема мова про деякі бронювання, що вимагають доступності здійснення оплат в різних валютах. Починаючи з 1 квітня 2024 року для різновалютних бронювань сервісний збір із гостя передбачатиме додаткову суму в розмірі до 2% від загальної вартості бронювання до сплати податків. Цей збір застосовуватиметься у випадках, коли валюта, яку гість використовує для оплати, відрізнятиметься від валюти, яку господар вказав у своєму оголошенні. Див. розділ Сервісні збори Airbnb у Довідковому центрі для отримання додаткової інформації.

Оновлені Умови і Політика конфіденційності набудуть чинності для наявних користувачів із 28 березня 2024 року.  Після цієї дати ви повинні будете прийняти оновлені Умови та визнати Політику конфіденційності, щоб мати змогу надалі робити бронювання або керувати ними. Використання платформи Airbnb з тієї дати буде регулюватися оновленою Політикою конфіденційності.

Радимо вам переглянути повний текст оновлених Умов і Політики конфіденційності; ви також можете завантажити їх і видрукувати для подальшого використання. У Довідковому центрі розміщено огляд змін, внесених до Умов, Політики конфіденційності та розміру сервісного збору з гостей. Якщо ви не згодні з оновленими Умовами або Політикою конфіденційності, то можете в будь-який момент розірвати свою угоду з Airbnb, видаливши свій акаунт.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ