Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Активна молодь Львівщини пройшли практичний вишкіл зі стрільби по рухомих мішенях

На Львівщині вперше реалізували проєкт «Рухома ціль. Знешкодження» – практичний вишкіл зі стендової стрільби для активної молоді області. Навчання провели у три етапи впродовж жовтня-листопада.

Участь у трьох заїздах взяли 75 молодих людей з різних середовищ, зокрема представники громадської організації «Апостольська Чота, «Молодіжний націоналістичний конгрес – Львів», «Пласт» та інших патріотичних рухів.

Вишкіл організували управління молоді та спорту Львівської ОВА спільно з спортивним клубом «Львівське Стрілецьке Братство» у межах обласної програми Молодь Львівщини. Його присвятили пам’яті визначного українського діяча фізичної культури Івана Боберського.

«Одним із напрямів роботи нашого управління є національно-патріотичне виховання молоді. Враховуючи реалії, в яких живемо, розуміємо, що зараз цей напрям роботи має бути максимально практичним – з навичками стрільби, першої медичної допомоги, орієнтування на місцевості, тощо. Власне, бачимо великий інтерес з боку молоді до заходів саме такого формату і це не може не тішити», – зазначив керівник управління молоді та спорту Львівської ОВА Роман Хім’як.    

Усі учасники пройшли практичне заняття по стендовій стрільбі з дисципліни спортінг.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ