Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура  |  Здоров'я

Акушер-гінекологи мобільних бригад Львівського перинатального центру взяли участь у «Молодвіжі»

Мобільні гінекологічні бригади Львівського обласного клінічного перинатального центру вже другий рік поспіль долучаються до всеукраїнського заходу для молоді «Молодвіж». Про це повідомляє Львівська ОВА.
Фото: Львівська ОВА

На форумі лікарі акушер-гінекологи безоплатно консультували з питань сексуального та репродуктивного здоров'я та щодо планування сім'ї, а також зробили понад 100 швидких тестів (на ВІЛ-інфекцію, гепатит В і С) та роздали понад 3 000 засобів контрацепції.

«Ми беремо участь у «Молодвіжі», щоб ділитися з молоддю знаннями про те, як кожен може подбати за своє репродуктивне здоров’я, а також про важливість профілактичних візитів до лікарів. 

Особливої актуальності робота наших мобільних гінекологічних бригад набуває зараз, в умовах війни. Команди медичних фахівців Львівського перинатального центру працюють, щоб підтримувати та допомагати українцям зміцнювати своє здоров'я незалежно від того, де ті перебувають», – зазначила лікар акушер-гінеколог та координаторка мобільної гінекологічної бригади на Львівщині Наталія Мила.

Свою діяльність мобільні бригади здійснюють за підтримки Фонду Народонаселення ООН в Україні UNFPA Ukraine та БФ «Інститут розвитку сім'ї та дитини».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ