Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Amazon закриє The Grand Tour після третього сезону

Після трьох років існування автомобільного шоу The Grand Tour, Amazon поки не оголосила планів на четвертий сезон. Про це повідомило видання Motorsport

Три сезони флагманського шоу коштували 100 мільйонів фунтів, але наразі здається, що третій сезон The Grand Tour стане останнім.

Amazon досі не запропонувала Джеремі Кларксону продовжити шоу, а британський ведучий вже знайшов собі іншу роль на шоу «Як стати мільйонером?».

Відповідно до джерел Dailymail, інші двоє ведучих Річард Хаммонд і Джеймс Мей також будуть зайняті у інших проектах після третього сезону The Grand Tour, зйомки якого завершаться влітку.

На думку деяких експертів, у шоу вже просто закінчився «запал» і за весь час існування команди Кларксона, Хаммонда та Мея, проект вже відвідав майже всі країни світу.

Кларксон був обличчям програми Top Gear на BBC протягом 22 сезонів і тепер, можливо, захоче змінити формат шоу, в якому бере участь.

Продюсер The Grand Tour Енді Вілман сказав для Dailymail: «Ми зосереджуємось на трьох сезонах на даний момент».

Сам Кларксон сказав, що поки зосереджений на поточних проектах: «Цього тижня я працюю на «Мільйонері». Потім завершення третього сезону Grand Tour. І тоді я подумаю про те, що буде далі».

ua.motorsport.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ