Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Топ-5 автомобілів від Джеремі Кларксона у 2018 році

Lamborghini Huracan Performante
Lamborghini Huracan Performante
Porsche 911 GT2 RS
Porsche 911 GT2 RS
BMW Alpina B5
BMW Alpina B5
Aston Martin Vantage
Aston Martin Vantage
Bentley Continental GT
Bentley Continental GT
1/5
Британський ведучий відомого автомобільного шоу The Grand Tour визначав для себе п’ять найкращих автомобілів 2018 року.

Джеремі Кларксон є зараз, мабуть, найвпливовішим і найвідомішим журналістом у світі, і можна вважати, що його думка про автомобілі може стати майже біблійною для автолюбителів. Нещодавно в колонці Sunday Times був опублікований перелік найкращих автомобілів, що був визначений британцем.

Із 28 автомобілів, які він протестував протягом року, було обрано п'ять, які отримали похвали від Кларксона. Проте від людини, яка завжди говорить про всі недоліки машин, отримати шанс увійти до його п'ятірки може стати справжньою перемогою.

На вершині переліку Кларксон поставив Lamborghini Huracan Performante. Машина отримала чотири з п'яти зірок від ведучого у 2017 році, коли існувала перед-виробнича версія, але за цьогорічної переоцінки спорткар, нарешті, отримав досконалу п'ятірку та став так званим Автомобілем Року 2018 року в Sunday Times.

Наступним у переліку є Porsche 911 GT2 RS, котрий також отримав досконалу оцінку в п'ять балів із п'яти. Цікаво, що Кларксон ніколи не був фанатом 911-х, але він дійсно вподобав GT2 RS. Він сказав: «GT2 RS є геніальним спортивним автомобілем. І це ви чуєте від людини, яка ніколи не була фаном Porsche».

На третьому місці опинилася  - Alpina B5 - прокачана версія BMW 5 Series. Вона отримала чотири з п'яти зірок від Кларксона та коментар «вона ближче до досконалості, ніж будь-який інший автомобіль».

На четвертому місці - Aston Martin Vantage з чотирма зірками з п'яти. Це не стало сюрпризом, оскільки Кларксон давно був шанувальником Vantage.

У завершенні топ-5 опинився Bentley Continental GT, також з чотирма зірками з п'яти. При цьому Кларксону раніше не подобався Continental GT, але його нова версія захопила серце журналіста та зробила його гідним до включення у п'ятірку автомобілів 2018 року.

ua.motorsport.com

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ