Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

The Grand Tour продовжили на четвертий сезон

The Grand Tour продовжили на четвертий сезон, - Amazon.
The Grand Tour

Автомобільне шоу The Grand Tour продовжили на четвертий сезон. При цьому проект Amazon зазнає в новому сезоні серйозні зміни, про які поки не повідомляється.

Незважаючи на чутки, що з'явилися в інтернеті, що третій сезон шоу The Grand Tour на Amazon стане останнім, програма продовжить жити. На офіційній сторінці проекту в Facebook опубліковано заяву від Amazon, що шоу продовжено на четвертий сезон і навіть більше. «Amazon Prime Video залишиться домівкою для Джеремі, Річарда і Джеймса на найближчі роки», - йдеться в заяві.

Згідно з інформацією видання The Sun, у нових сезонах ведучі відмовляться від студійного формату шоу в звичному вигляді та будуть робити кожен епізод в якості окремої пригоди, як це було раніше з спецвипусками Top Gear.

За попередніми даними, ще під час зйомок епізоду третього сезону Кларксон заявив, що це кінець епохи, коментуючи проїзди BMW гоночною трасою. Джерела The Sun заявляють, що в четвертому та п’ятому сезонах на Amazon буде виходити мінімум чотири епізоди і всі вони мають бути в стилістиці спецвипусків Top Gear.

Джеремі також зазначив, що нестачі бюджету немає. Ведучий пояснив, що Marvel буде заздрити їхнім фінансовим можливостям. Продюсер Енді Вілман продовжить роботу з Amazon і залишиться з The Grand Tour найближчими роками.

Третій сезон The Grand Tour стартує 18 січня 2019 року на Amazon Prime.

Motorsport

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ