Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

АМКУ надав дозвіл Ліхтенштейнській компанії на придбання акцій “Концерну Хлібпром”

Антимонопольний комітет України надав дозвіл компанії “Financial & Investment Energy Holding (F.I.E.H.) Establishment“ (м. Ругель, Ліхтенштейн) на придбання акцій ВАТ “Концерн Хлібпром”. Про це повідомляє прес-служба АМКУ
За даними АМКУ “Financial & Investment  Energy Holding (F.I.E.H.) Establishment“  займається інвестиційною діяльностю. Основним видом діяльності «Концерн Хлібпром» є надання послуг з оренди рухомого та нерухомого майна у Львівській та Вінницькій області, що забезпечує покупцеві перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.

2005 рік «Концерн «Хлібпром» закінчив з чистим консолідованим прибутком 9,6 мільйона гривень. У 2006 році планується інвестувати в розвиток 83 мільйона гривень. До складу „Концерну Хлібпром” входять Львівський хлібозавод N5, „Вінницяхліб”, Червоноградський хлібозавод, елеватор „Подільське борошно”, „Гайсинхліб”, Могилів-Подільський хлібозавод, Самбірський і Калушський хлібокомбінати, а також придбані в 2005 році Рівненський і Шполянський хлібокомбінати, Жашківський і Каменський хлібозаводи і Гайсинський комбінат хлібопродуктів. Крім того, Концерн володіє 5 тис. га орних земель і додатково розвиває торгову мережу фірмових магазинів „Хлібна хата”.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ