Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

АМКУ надав дозвіл ТзОВ „Фірма “Північ ЛТД” (м. Харків) на придбання „Львівприладу”

Львівське регіональне відділення Антимонопольного комітету України надало ТзОВ „Фірма “Північ ЛТД” (м. Харків) дозвіл на придбання цілісного майнового комплексу ДП “Львівприлад” (м. Львів). Про це „Гал-info” повідомили в РВ АМКУ у Львівській області. Як кажуть у РВ АМКУ, придбання покупцем „Львівприладу” забезпечить перевищення 50% голосів у вищому органі управління товариства.
Основним видом діяльності „Фірма “Північ ЛТД” (м. Харків) є надання посередницьких послуг з торгівлі нафтопродуктами у Харківській області, а ДП “Львівприлад” (м. Львів) займається виробництвом та реалізацією контрольно-вимірювальних приладів, призначених для вимірювання, реєстрації і регулювання температури та інших величин; для виміру і реєстрації активного опору, сили та напруги постійного струму, температури, тиску, витрати, рівня, напору та інших неелектричних величин.
Нагадаємо, переможцем аукціону з продажу ЦМК ДП «Львівприлад» визнано ТЗОВ «Фірма «Північ ЛТД», яке купило підприємство за 16 825 680 грн. На участь в аукціоні подали заявки шість підприємств, але лише ТЗОВ «Гуманітарний проект» (ГУПРО) та ТзОВ «Фірма «Північ ЛТД” за результатами кваліфікаційного відбору були визнані учасниками аукціону.
Щодо соціальних зобов‘язань, які згідно з договором купівлі-продажу взяв на себе покупець, 260 чоловік мають бути забезпечені на підприємстві робочими місцями, протягом 60 днів має бути погашена заборгованість по заробітній платі працівникам підприємства. Щодо збереження профілю підприємства, то, зі слів голови Львівського регіонального відділення АМКУ Наталії Горлач, у договорі сказано, що підприємство отримало цілісний майновий комплекс та землі «Львівприладу» у промислове використання, тому можливість, наприклад, будівництва на цих землях нового житлового мікрорайону, вона заперечує.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ