Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Андрій Великий: хіба українська мова тільки для виття, для ридання, для плакання?

Напередодні в інтерв'ю для Гал-інфо ведучий радіо "Львівська Хвиля" поділився своїми думками про сучасну українську музику.
Ведучий на радіо "Львівська хвиля" Андрій Великий

"Я дуже поважаю цю співачку. Але мене дуже обурило….. Тіна Кароль! Ти - Народна артистка України! Ти сидиш у всіх супер-пупер шоу України! Ти співаєш “Україна - це ти” - пісню, яка увійшла до шкільної програми як такий собі дитячий гімн України. І ти видаєш альбом, в якому ЖОДНОЇ україномовної пісні! Я в шоці! Це в неї перший альбом без жодної україномовної пісні. Ну як так? 

Хіба українська мова тільки для виття, для ридання, для плакання? Тільки мають бути балади? Та ж сама Тіна Кароль зробила класний танцювальний трек “Вабити вабити”, який написала Альона Альона. Ну можна ж! Але коли ти видаєш модний дуже просунутий альбом, то там для української мови місця немає? Це питання є значно глибшим, ніж просто “Я не хочу петь на этом языке”. Ні. 

Я знаю купу дітей, які вчаться співати на її піснях, адже вона чудова вокалістка. Що ті діти будуть думати? "Якщо Тіна..., то навіщо я маю співати?" Вона подає такий приклад.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ