Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Андрію Богдану спалили "Теслу"

Колишньому голові Офісу президента Андрію Богдану 11 серпня, спалили автомобіль "Тесла". Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Сьогодні вночі невідома особа підпалила мій улюблений і задекларований автомобіль - Тесла S, - пише Богдан, додаючи, що автомобіль згорів вщент.

"Я розумію,що замовник цього злочину має певний кримінальний досвід, а його співучасники сидять у найвищих владних кабінетах, проте дорогенькі, кризові історії - моя робота. Перекладаю - це Ви зараз бахнули керасінчіку у кастрік, - додає експолітик.

Як зазначають у прес-службі поліції Києва, поліція розпочала кримінальне провадження за фактом підпалу автомобіля. Подія сталася сьогодні вночі, 11 серпня. На місці працювали слідчо-оперативна група поліції та профільні служби столичного поліцейського главку. Проводяться оперативно-розшукові та слідчі дії.

Близько 3-ї години ночі до поліції надійшло повідомлення про загоряння автомобіля "Тесла" на вулиці Юності у Дніпровському районі.

На місце події виїхали рятувальники, слідчо-оперативна група та представники профільних служб поліції Києва.

Вогнем пошкоджено три транспортні засоби - "Тесла" і дві припарковані поруч автівки "Мазда" і "Хонда", які належать місцевим мешканцям.

Слідчо-оперативна група провела огляд місця події. Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 194 Кримінального кодексу Ук

раїни. В рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом умисного знищення або пошкодження майна шляхом підпалу, слідчі призначать необхідні експертизи.

Правоохоронці проводять комплекс оперативно-розшукових та слідчих дій для встановлення всіх обставин підпалу авто та причетних до правопорушення осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ