Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Анджей Дуда поїхав в Китай говорити про війну в Україні

Анджей Дуда підкреслив, що майбутнє завершення війни в Україні також потребує обговорення. Про це повідомило Польське радіо.

Президент Анджей Дуда перебуває з офіційним візитом у Китаї. Найважливішими питаннями візиту є безпека, зокрема війна Росії проти України, та економічні питання, зокрема ширше відкриття китайьского ринку для м’ясної продукції з Польщі, збільшення обсягів китайських інвестицій у польську економіку. Під час брифінгу перед вильотом польський лідер наголосив, що представить лідеру Сі Цзіньпіну "всю ситуацію з безпекою у нашій частині Європи".

Президента супроводжує перша леді Аґата Корнгаузер-Дуда.

Найважливішим днем ​​візиту президента Польщі до Піднебесної буде понеділок, коли в Пекіні заплановані політичні переговори – спочатку з прем’єр-міністром, потім з головою Постійного комітету китайського парламенту.

Анджей Дуда підкреслив, що майбутнє завершення війни в Україні також потребує обговорення. За словами президента важливо представити президенту Сі Цзіньпіну європейську точку зору на питання партнерських відносин мж Китаєм та Росією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ