Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Англійська мова онлайн: необхідна граматика для бізнесу

Вивчення англійської мови для бізнесу включає в себе не тільки поповнення словникового запасу тематичною лексикою, розмовну практику і позбавлення від мовного бар'єру, а й знайомство та відпрацювання правил граматики.

Добре знання письмової англійської необхідні для ведення ділової переписки, побудови грамотної комунікації, розуміння іноземних колег і клієнтів. Поліпшити знання граматики допоможуть курси англійської мови онлайн. Наприклад, в нашій школі іноземної мови для бізнесу Yappi Business на спеціальному курсі ви зможете за 15 уроків пройти 9 граматичних тем, які стануть в нагоді вам в повсякденній роботі.

Під час навчання ви зможете відпрацювати використання часів, пасиву, модальних дієслів та інші правила граматики, які необхідні в переговорах, презентаціях, продажах і повсякденному спілкуванні з іноземними колегами. Крім того, наш онлайн курс передбачає відвідування студентом безкоштовних додаткових суботніх клубів: speaking clubs з носієм, тренінгів, додаткових граматичних уроків.

60cb0b98e8957.jpg

Впевнене знання правил граматики дозволяє впевнено почувати себе під час переговорів і ділової комунікації, створити гарне враження про себе і своєї компанії

Раніше ми розповідали як продуктивно вивчати англійську мову онлайн вдома, сьогодні розглянемо варіанти самостійного поліпшення граматики. Регулярна практика мови допоможе швидше просунутися в навчанні, комфортно почувати себе під час роботи в міжнародній компанії.

Як практикувати граматику англійської мови онлайн

На додаток до нашого спецкурсу з граматики важливо самому самостійно практикувати правила. Тим більше, що сучасні технології дозволяють регулярно покращувати знання англійської мови онлайн, маючи під рукою лише смартфон. Досить щодня виділяти по 10-15 хвилин на заняття, щоб швидко просуватися в навчанні і зробити практику англійської своєю звичкою. Сайти, на яких можна виконувати вправи по граматиці онлайн:

  • English Grammar;
  • British Council;
  • Oxford Practice Grammar Online;
  • LearnEnglish;
  • Daily Grammar.

Поліпшити знання онлайн можна також за допомогою спеціальних програм, таких як LearnEnglish Grammar, English Tenses Practice, English Grammar Ultimate. Якщо вам ближче формат вивчення мови по навчальним відео, то підпишіться на канали з тематичними роликами на Youtube, наприклад:

  • серія уроків з граматики від викладачів EngVid;
  • тематичні відео від Learn English with EnglishClass101;
  • канал англійського викладача JenniferESL;
  • короткі ролики від British Council;
  • розбір граматичних правил з Anglo-Link.

Крім того, не забувайте відвідувати тематичні заходи по граматиці. Це можуть бути онлайн уроки, тренінги, вебінари ти інші тематичні заходи. На таких зустрічах викладач пояснить всі тонкощі і підводні камені того чи іншого правила, а ви зможете практикувати нові знання на реальних прикладах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ