Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Англійська мова онлайн: як позбутися мовного бар'єру

Мовний бар'єр - класична біль тих, хто вивчає іноземну мову. Студент може знати граматику на відмінно, мати тисячі слів в запасі, розуміти співрозмовника, але зазнавати труднощів при розмові іноземною мовою.

На курсах англійської мови онлайн в школі Р12 ми розробили програму, яка допоможе студентам впевнено почувати себе при спілкуванні з іноземцями. Крім того, ми радимо регулярно самостійно практикувати англійську, щоб швидше позбутися збентеження при необхідності використовувати іноземну мову під час спілкування.

Причин прояви розмовних труднощів може бути багато і всі вони індивідуальні. Найпоширеніші: страх зробити помилку, повільна реакція, страх бути незрозумілим, сором'язливість своєї вимови, невеликий словниковий запас і багато іншого. Позбутися цих моментів можна за допомогою регулярної практики. Самостійне та інтенсивне навчання на курсах англійської мови онлайн допоможе швидше просунутися в навчанні і отримати великий досвід розмовної практики.

Як правило, щоб позбутися страхів під час розмови іноземною мовою, рекомендують заспокоїтися, говорити короткими і простими фразами, дозволити собі позбутися перфекціонізму, не соромитися свого акценту і посміхатися. Ми розглянемо дієві методи онлайн навчання, які допоможуть відчувати себе впевнено і комфортно під час спілкування.

60c791bdc14f6.jpg

Регулярна практика англійської мови онлайн дозволить швидше позбутися мовного бар'єру і заговорити іноземною мовою

Поради щодо позбавлення від мовного бар'єру для тих, хто вивчає англійську мову онлайн

Щоб швидше заговорити англійською, не обмежуйтеся навчанням на онлайн курсах. Почніть збільшувати словниковий запас. Чим більше слів і універсальних виразів ви знаєте, тим простіше вам буде говорити точніше і впевненіше, розуміти співрозмовника. Дивіться фільми і серіали англійською, розважальні та навчальні ролики на Youtube, слухайте подкасти. Так ви зможете не тільки розширити лексичний запас, а й поліпшити вимову і сприйняття англійської на слух. Не забувайте читати книги, що відповідають вашому рівню, блоги та новини.  

Частіше говоріть вголос. Використовуйте будь-який шанс поговорити англійською: практикуйте діалоги з колегами, одногрупниками, викладачем на онлайн курсах і носіями мови. Так ви зможете швидше позбутися страху помилитися, вивчити конструкції для повсякденного спілкування. Якщо у вашому оточенні небагато людей, які можуть допомогти вам з практикою, частіше відвідуйте розмовні клуби і тематичні заходи. Студенти наших курсів можуть брати участь в speaking clubs з носієм, онлайн марафонах, воркшопах і мітапах.

Знайдіть друга для мовного обміну. Співрозмовник-викладач або носій мови з іншої країни - онлайн практика іноземної в комфортній атмосфері допоможе швидше позбутися збентеження, прокачати знання граматик і збільшити словниковий запас. Велика кількість сайтів і спеціальних пропозицій дозволяє підібрати співрозмовника з урахуванням вашого рівня володіння мовою, інтересів і потреб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ