Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Англійська онлайн: де юристу дистанційно вивчати мову

Добре володіння профільним англійським дозволяє юристу комфортно почувати себе під час роботи і спілкування з іноземними колегами і клієнтами.

Спеціаліст може читати професійну літературу та новини, брати участь в тренінгах і конференціях, вчитися та стажуватися за кордоном, завжди залишатися в курсі сучасних методів роботи. Вийти на новий рівень володіння іноземною мовою допомагають профільні курси англійської онлайн. У рейтингу шкіл англійської на нашому сайті ви зможете знайти відповідну програму з урахуванням ваших потреб і можливостей.

Крім курсів англійської онлайн швидше просунутися у вивченні іноземної допомагає регулярна практика і ваше бажання вивчити профільну мову. Займайтеся самостійно, беріть участь в тематичних тренінгах та вебінарах, відвідуйте розмовні клуби з носієм мови. Ознайомтеся з описом курсів з нашого рейтингу - багато шкіл англійської включають в свою програму speaking clubs та тренінги на бізнес і юридичну тематики, які допомагають поповнити словниковий запас профільною лексикою, поліпшити сприйняття розмовної мови на слух, позбавиться мовного бар'єру. 

60c76bfe9c89a.jpg

Профільні курси онлайн - оптимальний варіант для юристів вчити англійську ефективно і комфортно

Англійська онлайн: програми для юристів

Курси англійської онлайн - простий спосіб вчити профільну мову фахівця з будь-якою завантаженістю і рівнем володіння мовою. З їхньою допомогою можна займатися у вільний час, продовжити навчання під час відрядження та на вихідних. На Englisher великий вибір курсів для юристів - перед вибором ознайомтеся з програмами, почитайте відгуки інших студентів. Профільні онлайн програми англійської з нашого рейтингу:

  • Yappi

тривалість: 8 тижнів

особливості: для фахівців від Intermediate до Advanced, безкоштовне пробне заняття, викладач з профільною освітою, використання сучасних tech tools під час уроків, додаткові тренінги і розмовні клуби.

  • EnglishDom

тривалість: 20 уроків;

особливості: рівень від Pre-Intermediate, навчання через мобільний додаток, заняття в цифровому підручнику по відеозв'язку з викладачем, розмовні клуби, персональний консультант.

  • British Skylines

тривалість: 3 місяці;

особливості: персональна програма навчання, індивідуальний розклад, безкоштовні навчальні матеріали, доступ до інтернет-бібліотеки школи British Skylines.

  • English Office

тривалість: індивідуально;

особливості: групові та індивідуальні уроки, безкоштовне тестування та пробний урок, для студентів з рівня не нижче B1, тести і тренування на онлайн платформі.  

Багато шкіл пропонують індивідуальні програми навчання. Якщо у вас висока зайнятість чи немає можливості займатися в будні, шукайте онлайн курси з адаптивним графіком або персональною програмою.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ