Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Ансамбль «Верховина» презентував у Львові нову концертну програму

Ще одна щорічна Різдвяна традиція отримала достойний початок. Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» презентував у Львівській філармонії концертну програму «Бойківське Різдво». Про це інформує пресслужба Дрогобицької міської ради.
Фото: Дрогобицька міська рада

Захід відбувся в останні дні 2023 року. Феєричний виступ ансамблю зібрав у залі філармонії справжній аншлаг та шквал овацій від глядачів.

Завдяки проведеному концерту, колективу ансамблю, спільно з організаторами проєкту – концертною агенцією Vinil, вдалось зібрати кошти на придбання кількох старлінків – для Збройних Сил України.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення росії на українські землі, Заслужений Прикарпатський ансамбль пісні та танцю України «Верховина» провів десятки концертів в різних містах України та за кордоном. Завдяки проведеним концертам ансамблю вдалось зібрати понад мільйон гривень на придбання необхідного військового обладнання та підтримки Збройних Сил України.

Що стосується нової концертної програми «Бойківське Різдво» – наприкінці січня колектив планує презентувати її і на Дрогобиччині.

Керівництво ансамблю дякує усім, хто долучається, підтримує українську культуру та вносить свою лепту в наближення перемоги України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ