Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«АНТОНОВ» вироблятиме двадцять п'ять літаків щороку», – Гвоздьов

Продаж 25 нових літаків щороку – план розвитку ДП «Антонов» на найближчу перспективу. Про це заявив виконувач обов’язків Президента компанії Михайло Гвоздьов в інтерв’ю «Голосу України».

«Оновлення виробничих потужностей підприємства та зміна підходів до аналізу й оцінки світового авіаційного ринку уможливить виробництво 25 літаків на рік», – запевнив очільник підприємства.

За словами Михайла Гвоздьова, серед першочергових завдань на підприємстві визначили підвищення обсягів виробництва, налагодження збуту літаків, освоєння нових ринків та забезпечення експлуатації літаків «Антонов» по всьому світу. Це лише перші кроки у виконанні завдання Президента України перезавантажити авіагігант та вивести його на новий світовий рівень.

«Ми маємо потужний потенціал. Є розвинене конструкторське бюро, збережене та готове працювати. Антонівці– сильний тринадцятитисячний колектив, висококласні спеціалісти, яким під силу реалізація найскладніших завдань, виготовляючи сучасну високотехнологічну продукцію», – додав керівник підприємства.

 

 

«АНТОНОВ» вироблятиме двадцять п'ять літаків щороку», – М. ГвоздьовПродаж 25 нових літаків щороку – план розвитку ДП «...

Posted by Антонов on 17 липня 2015 р.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ