Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Антикризова коаліція не дає зробити БЮТівську опозицію впливовою гілкою влади

„Ми розуміємо, що ініційований нашою фракцією закон про опозицію в другому читанні розглядатиметься в дещо іншій редакції, аніж ми подавали його до Верховної Ради”, – про це в коментарі „Гал-info” повідомив народний депутат, член фракції БЮТ Степан Курпіль.
„Звичайно ж, будуть зміни до закону про опозицію, оскільки правляча коаліція не хоче, щоб опозиція отримала законні повноваження і стала впливовою гілкою влади в Україні. З цього боку також можна зрозуміти позицію Олександра Мороза, який також не хоче затвердження цього закону, оскільки таким чином він втрачає важелі впливу в країні і не зможе надалі порушувати регламент в такій мірі, як він це робить сьогодні”, – зазначив народний депутат.
За словами Степана Курпіля, „фракція БЮТ готова до змін у законі про опозицію, однак якщо вони будуть обґрунтованими і розумними. У регламентному комітеті є члени нашої фракції, тому нам будуть відомі всі пропозиції народних депутатів по вдосконаленню закону про опозицію. Після цього ми проведемо ґрунтовну роботу над аналізом всіх тих пропозицій”.
Нагадаємо, що вчора в ефірі радіо „Свобода” Олександр Мороз сказав, що „в другому читанні закон про опозицію буде розглядатись в дещо іншій редакції, оскільки в ньому є положення, з якими не погодяться багато народних депутатів”. Також зазначив, що „станом на сьогодні створена робоча група, яка підготовить цей закон до другого читання”.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ