Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

У Садового просять перенести АС "Західна" на площу Двірцеву

Сьогодні, 2 березня, під час засідання сесії Львівської міської ради депутат від Української галицької партії Мирослав Данилків на прохання депутатів Мостиської районної ради звернувся до міського голови Львова Андрія Садового з приводу відновлення кінцевої зупинки маршрутів західного напрямку на автовокзалі “Двірцевий”. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали.

За його словами, звернення депутатів спричинене тим, що АС “Західна” не пристосована до обслуговування такої кількості пасажирів, до неї не пролягають маршрути міського електротранспорту. Відтак, реального розвантаження міста Львова від транспорту не відбулося, оскільки мешканці західних районів області заповнюють такі ж маршрутки, але вже міські.

"Депутати та мешканці західних районів Львівщини обурені таким ставленням до них та вважають, що таким чином міська влада Львова вирішила додатково заробити, але при цьому не створила належних умов для обслуговування пасажирів. Так, дотепер не розпочато будівництво повноцінної автостанції на вул. Збиральній", - йдеться у зверненні Данилківа.

Враховуючи це, депутат просить розпочати роботи із будівництва повноцінної автостанції на вул. Збиральній у м. Львові. 

Він також просить до початку роботи нової автостанції перенести кінцеві маршрути західного напрямку на автовокзал “Двірцевий”.

Також депутат вимагає розпочати роботу щодо продовження маршрутів міського електротранспорту до нової автостанції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ