Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

АП Зеленського готується до переїзду: будівлю на Банковій хочуть продати

АП Зеленського готується до переїзду: будівлю на Банковій хочуть продати. Про це повідомили на телеканалі "Прямий".

Команда президента Володимира Зеленського готується до перенесення Адміністрації президента з будівлі на вулиці Банковій у Києві.

Про це в ефірі телеканалу "Україна" заявив глава АП Андрій Богдан.

Він зазначив, що у будівлі на вулиці Банковій можуть зробити музей державності України, або ж будівлю можуть продати.

"Ми плануємо переїзд в інше приміщення, і там будуть скляні стіни, open space, будуть робочі групи, буде відкрита для спілкування територія, куди зможе зайти простий українець, в якусь частину, і побачити, що там не якісь небожителі, а прості українські громадяни, яких народ взяв на роботу тимчасово", - сказав Богдан.

Нагадаємо, раніше прес-секретар Володимира Зеленського Юлія Мендель заявила, що Адміністрація президента розглядає можливість переїзду до Українського дому.

Раніше стало відомо, що переїзд команди Володимира Зеленського з Банкової все ще планується, головним чином через поганий інтернет.

Зазначимо, раніше президент України Володимир Зеленський заявляв про пропозицію перенести Адміністрацію президента "де немає пробок", зокрема за межі столиці.

Колишній заступник глави АП Дмитро Шимків заявив, що перенесення АП з вулиці Банкової буде коштувати десятки мільйонів доларів.

Прямий

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ