Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Здоров'я  |  Спорт

АПЛ призупинили до квітня через пандемію коронавірусу

Англійська Прем’єр-ліга на офіційному сайті опублікувала заяву про призупинення розіграшу щонайменше до 4 квітня, інформує «Рейтинг Букмекерів».

Причина такого кроку – поширення вірусу COVID-2019 у Великобританії. «За» відповідне рішення клуби проголосували одноголосно. 4 квітня після консультації з медиками АПЛ буде вирішувати, чи варто поновлювати змагання. Також призупинили розіграш у решті професійних футбольних дивізіонів - Чемпіоншипі, Лізі 1 та Лізі 2.

«Перш за все, ми бажаємо видужати Мікелю Артеті та Каллуму Хадсону-Одої, а також усім іншим, хто постраждав від вірусу COVID-2019», – сказав виконавчий директор АПЛ Річард Мастерс

Раніше стало відомо, що вінгер «Челсі» Каллум Хадсон-Одой, а також головний тренер «Арсенала» Мікель Артета захворіли на коронавірус. Окрім того, наразі футболісти та персонал «Евертона» перебувають на карантині. У одного з гравців «Ірисок» виявлені симптоми COVID-2019.

Як повідомляло Гал-інфо, сьогодні УЄФА повідомила про призупинення розіграшів Ліги чемпіонів та Ліги Європи через коронавірус. Також сьогодні офіційно оголошено про зупинку французьких Ліги 1 та Ліги 2.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ