Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

«Арена Львів» представила результати річної діяльності нової команди

25 вересня у медіа-центрі стадіону «Арена Львів» відбулася звітна прес-конференція директора стадіоні Дениса Ринського на тему: результати річної діяльності нової команди.

На прес-конференції було оприлюднено звіт про роботу підприємства за період з вересня 2014 по вересень 2015 року – з часу приходу нової управлінської команди стадіону. Сума доходів підприємства за цей період зросла вдвічі, а кількість заходів – втричі.

За цей час на стадіоні відбувався 31 футбольний матч різного рівня, зокрема Ліги Чемпіонів, Ліги Європи, які відвідало близько 500 тисяч глядачів, з них 15 тисяч – іноземці. Значно збільшилася кількість ділових подій, у конференц-залах «Арени Львів» відбулися 30 потужних конференцій, які зібрали понад 15 тисяч професіоналів різної сфери. У чаші стадіону за рік пройшло п’ять великих заходів, з них 2 концерти, які сумарно зібрали понад 150 тисяч глядачів. Екскурсію на стадіоні «Арена Львів» відвідало понад 3000 осіб.

Значні зусилля дирекції спрямовані на впровадження енергоощадних технологій, завдяки чому вдалося скоротити споживання електроенергії на 20 відсотків. Зараз також реалізовується інвестиційний проект з побудови котельні на твердому паливі, що дозволить зекономити близько 800 тисяч гривень щороку. Розроблено план перспективного розвитку «Арени Львів» на території нового стадіону. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ