Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стало відомо, як відбуватиметься матч Україна – Боснія і Герцеговина на "Арені Львів" 12 жовтня

4 жовтня в межах наради між першим заступником голови Львівської ОДА Андрієм Годиком та представниками різних структур, зокрема стадіону “Арена Львів” обговорили проведення футбольного матчу Україна – Боснія і Герцеговина, який відбудеться 12 жовтня.
stadion.lviv.ua

Про це інформує пресслужба "Арени Львів".

Як стало відомо, на матчі очікуються понад 20 тисяч вболівальників, тому Українська асоціація футболу відповідно до рекомендацій МОЗ України взяла до уваги всі чинні протоколи і розробила вимоги для уболівальників.

Отже:

1. Продаж квитків відбувається виключно онлайн.
2. Роздрук квитка є обов”язковою умовою. Для тих, хто не встигне роздрукувати квиток, на Арені працюватиме декілька сервіс-центрів, де можна буде це зробити.
3. На стадіоні вболівальники повинні перебувати у масках, закриваючи ними ніс і рот.
4. Під час входу на стадіон вболівальники обов”язково мають пройти температурний скринінг, а також показати документи, які засвідчують особу.

Також під час наради Андрій Годик доручив департаменту охорони здоров’я забезпечити чергування “швидких” упродовж матчу, а правоохоронним органам організувати належні заходи безпеки, а також забезпечити рух громадського транспорту та доїзду вболівальників після матчу.

"Нагадуємо, щоб було менше черг, на матч потрібно приїжджати щонайменше за годину", - додали у пресслужбі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ