Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Стадіон "Арена-Львів" отримав нового керівника

Стадіон "Арена-Львів" отримав нового керівника. Про це повідомив очільник управління спорту Львівської ОВА Романя Хам'як.

Учора під час візиту на Львівщину т.в.о міністра молоді та спорту Матвій Бідний представив керівника ДП "Арена-Львів" Дмитра Сабатовича. 

Як зазначив Роман Хім'як, "Арена-Львів" потребує потужного кризового менеджменту, складних рішень і сміливого лідерства. За останні роки "Арена" точно стала кращою, але пласт проблем з понад 10-літньою історією досі існує.

Зокрема вчора за ініціативи голови Львівської обласної державної адміністрації Максима Козицького обговорили важливість плану розвитку "Арени-Львів" з урахуванням безпекової ситуації та соціально-економічних особливостей Львівщини. 

"Призначення керівника дуже на часі, адже наприкінці лютого, після зимових канікул, розпочинаються ігри  Чемпіонату України з футболу сезону 2023/24. Вже 25 лютого тут зустрінуться "Рух" та "Полісся". Тож, з врахуванням рішення Міністерства про часткове повернення глядачів на трибуни, "Арена Львів" має усі передумови для повернення у "великий спорт", - підсумував Хім'як.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ