Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Архбудінспекція не дозволила будувати багатоповерхівку у Зимній Воді

Департамент Держархбудінспекції у Львівській області скасував дію містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки в с. Зимна Вода по вул. Тичини, 2, повідомили у прес-службі ДАБІ.

Під час позапланової перевірки діяльності відділу містобудування та архітектури Пустомитівської райдержадміністрації Львівської області ДАБІ встановила, що містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими  нежитловими приміщеннями за вказаною адресою видані з порушенням норм містобудівного законодавства.

Зокрема, порушений порядок надання містобудівних умов та обмежень, ДБН про планування і забудову поселень, а також генеральний план с. Зимна Вода.

Нагадаємо, що в рамках державного архітектурно-будівельного нагляду в січні-червні 2016 року ДАБІ здійснено 252 перевірки установ містобудування та архітектури при органах місцевого самоврядування.  За результатами перевірок виявлено 181 порушення містобудівного законодавства, видано 159 приписів на усунення порушень, зупинено дію та скасовано 574 містобудівних документів (містобудівні умови та обмеження забудови земельної ділянки, будівельні паспорти, паспорти прив’язки тимчасових споруд).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ