Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Архиєпископ Львівський і Галицький Августин (УПЦ МП) пригостив кутею в’язнів

7 січня 2007 року, у Празник Різдва Христового, архиєпископ Львівський і Галицький Августин (УПЦ МП) після Божественної літургії відвідав виправні колонії №30 та №48, що на Львівщині, і пригостив в’язнів кутею — про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської єпархії УПЦ МП.
8-9 січня Владика звершить Божественні літургії на парафіях області та відвідає Свято-Успенську Почаївську Лавру.
7-10 січня у Львові відбудуться концерти колядок та щедрівок, духовних піснеспівів давнини. Зокрема, 7 січня – концерт колядок Молодіжного православного хору транслюватиметься на 12-му каналі у форматі програми «Спадщина», 8 січня – концерт Архиєрейського хору відбудеться у Будинку органної музики. Окрім того, концерти проводитимуться у військових частинах та колоніях.
13 січня архієпископ Львівський і Галицький Августин запросить малечу до архиєрейської різдвяної ялинки, де дітям вручать подарунки, зокрема дітям, які постраждали внаслідок Скнилівської трагедії та дітям військових.
14 січня святкове богослужіння владика очолить у Свято-Покровському чоловічому монастирі у с. Кострино Великоберезнянського району Закарпатської області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ