Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«АрселорМіттал» хоче постачати металоконструкції для будівництва львівського стадіону

У зв’язку з масштабними будівництвами об’єктів до Чемпіонату Європи з футболу 2012™ Львів зацікавив світового лідера з виробництва сталевих виробів компанію «АрселорМіттал», – повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 

Зокрема, мова йде про поставки продукції корпорації «АрселорМіттал» для потреб будівництва стадіону. На сьогодні компанія надала на будівництво львівської арени понад 1000 тонн арматури, також повністю забезпечує потреби у сталі будівництво НСК «Олімпійський» у Києві, та будівництво усіх стадіонів у Польщі, які готуються до УЄФА ЄВРО 2012™.

 

Представники Львівської міської ради та представники компанії «АрселорМіттал» обговорили можливості забезпечення металевими виробами інфраструктурних об’єктів, що готуються до УЄФА ЄВРО 2012™.

 

Окрім того, корпорація займається постачанням своєї продукції для модернізації київського аеропорту «Бориспіль» та варшавського аеропорту імені Ф. Шопена, а тому проводитиме переговори щодо участі у будівництві нового терміналу львівського аеропорту.

 

Учасниками зустрічі були: керівництво Львівської міської ради, ВАТ «АрсерорМіттал Кривий Ріг» (Акшая Гуджрал, Володимир Шалімов, Ірина Власенко), представництво «АрселорМіттал Інтернешнл» (Сергій Ширінських), представництво «АрселорМіттал Констракшн» (Денис Єсьман), Торгова група «Західсталь» (Собчук Володимир).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ